Szabadka

024 523280
Nagykereskedelem

Nagykereskedelem

Cím: 24400 Zenta, Karađorđeva 9.

Telefonszám: 024/813641

Mobil: +381621916490

Email: dekorexsenta1@gmail.com

Nyitvatartás: 8.00-16.00

 

 

Cégünk nagykereskedéssel is foglakozik. Kínálatunkban szerepelnek olyan nagyságok termékei is, mint az  AkzoNobel, Trilak, Polifarbe, Köber, többek között a hazai Evrojug termékei is.

 

AkzoNobel: 

Sadolin favédő szerek:

 

Sadolin Base favédő alapozó 0.75 és 5l kiszerelésben 

Megelőző favédőszer rovarok és  gombásodás ellen . Ajtók, kerítések, fa rolók, gerendaházak, kerti fa ülőgarnitúrák és egyéb faszerkezetek védelmére ajánlott. 24 óra után át kell festeni Sadolin Classiccal vagy Sadolin Extrával.


Sadolin Classic 0.75l kiszerelésben 

Sadolin Classic vékonylazúr favédőszer. Hatékony védelem a penészedés, gombásodás és UV sugárzás ellen. Kiemeli a fa színét és védi a sérülésektől. Dekoratív védelem gerendaházakra, kerti házacskákra, kerítésekre, fapadlókra.

Sadolin Extra 0.75 és 2.5l kiszerelésben 

A  Sadolin Extra vastaglazúr, selyemfényű favédőszer. Leginkább ajánlatos olyan fafelületekre, melyek rossz időjárási viszonyoknak vannak kitéve. Dekoratív védelmet nyújt: fa borítások, ablakok, ajtók, fa rolók és egyéb fa konstrukcióknak. Ellenálló minden légköri hatásnak, főképp UV sugárzásnak. 

 

Supralux Gemini kétkomponensű parkettalakk 

    • Gemini parkettalakk A+B 0.75l (0.56+0.19) kiszerelésben
    • Gemini parkettalakk 2.5l (1.87+0.63) kiszerelésben
    • Gemini parkettalakk 4l (3+1) kiszerelésben

 

A Supralux Gemini egy kétkomponensű poliuretán bázisú parkettalakk belsőfa felületek lakkozására. Magasfényű és nagyon ellenálló a rongálódásokra.

Tivinil parketta  alapozó 0.75 és 2.5l kiszerelésben

A Supralux Tivinil parketta alapozót a Gemini Supralux parkettalakk használata előtt alkalmazzuk. Alkalmas természetes kezeletlen fafelületek, elsősorban parketták alapozására. Csökkenti a régi parketták színének elsötétedését.

 

Hammerite 3 az 1-ben zománcfesték, különböző színekben. Fényes, selyemfényű, kalapácslakk, homokszórt, 0.75l kiszerelésben

A zománcfesték közvetlenül festhető rozsdás felületekre, szükségtelen bármilyen  rozsdamaró használata. Speciális összetételeének köszönhetően a Hammerite festékek eltüntetik a felületi egyenetlenségeket és a fémfelületeknek szép síma kinézetet adnak.

 

 

Trilak:

                                            

 

Trinát zománcfestékek fémre és fára:

Trinat aqua univerzális alapozó 0.75l kiszerelésben

Könnyen csiszolható, vizes bázisú alapozó festék. Száradása gyors, nem jár oldószeranyaggal.  Kiválóan tapad az alapfelületre és biztosítja a ráfestett fedőfesték tapadását.  Kemény vagy puhafa, forgácslap, farostlemez alapozó festésére alkalmazzák.  Fémfelületek közbenső rétegenként ajánljuk Trinát Aqua alapozó felvitelét követően.

 

Selyemfényű zománcfestékek különböző színekben 1l kiszerelésben(fehér 2.5 és 5l) 

Megfelelően előkészített kül- és beltéri fa- és acélfelületek bevonataként alkalmazható.

 

Magasfényű zománcfestékek különböző színekben 1l kiszerelésben(fehér 0.25l,  2.5 és 5l)

Nagy fedőképességű, magasfényű csillogást adó átvonófesték. Speciális, vízlepergető hatású, így késlelteti az átvont fémfelületek korrózióját és a fafelületek korhadását.

 

Vízbázisú selyemfényű zománfestékek különböző színekben 1l kiszerelésben

Nagy fedőképeségű, selyemfényű felületet adó, vizes bázisú átvonófesték. Száradása gyors, nem jár oldószerszaggal. Hosszan ellenáll az UV sugárzásnak. Sárgulásra nem hajlamos.

 

Vízbázisú magasfényű zománcfesték különböző színekben 1l kiszerelésben

Nagy fedőképességű, magasfényű csillogást adó, vizes bázisú átvonófesték. Száradása gyors, nem jár oldószeranyaggal. Hosszan ellenáll az UV sugárzásnak, sárgulásra nem hajlamos

 

Matt zománcfestékek különböző színekben 1l kiszerelésben

Nagy fedőképességű, elegáns, matt felületet adó átvonófesték..

 

Radiátor zománfestékek 0.5 és 1l kiszerelésben

Hőálló radiátorfesték.Elsősorban radiátorok, bojlerek, csővezetékek bevonására ajánljuk. A festék kiválóan alkalmazható max. 100°C-os hőigénybevételnek kitett felületekre, ahol rugalmas, jól tapadó, ütésálló, magasfényű bevonatra van szükség.

 

Vízbázisú zománcfestékek 1l kiszerelésben

Beltéri radiátorok, csővezetékek vízzel hígítható, gyorsan száradó átvonó festéke max 100°C-ig

 

Trinát mestertapasz fémre, fára 200ml és 0.5kg kiszerelésben

Fa és fémfelületek felületi egyenetlenségeinek kitöltésére használható.  Gyorsan szárad, kemény, vízálló, könnyen felhordható és csiszolható.

 

Trinát univrzális alapozó 0.75, 2.5, 5l kiszerelésben

Fafelületeket alapozó festésére használható. Fémfelületek közbenső rétegeként ajánljuk. Trinát korróziógátló alapozó felvitelét követően.

 

 

 

Poli-Farbe:

 

Poli-Frabe falra való mélyalapozó 1 és 5l kiszerelésben

A Poli-Farbe Platinum diszperziós mélyalapozó különböző falfelületek Poli-Farbe Platinum falfestékkel való festése előtti alapozásához optimalizált termék. Vízzel hígítható termék. Az épületszerkezetek természetes szellőzését nem gátolja.

 

Platinum  kész belső falfestékek különböző színekben 1, 2.5, 5l (fehér 1, 2.5, 5 és 10l)  

Új vakolt felületek, régi festett felületek, gipszkarton és tapéta festésére alkalmas. Bevonata matt, tartós, könnyen tisztítható. Csepegésmentes, mosható és illatosított beltéri falfesték. Különböző színárnyalatokban kapható:

 

 

Platinum Matt Latex kész belső falfestékek különböző színekben 2.5 és 5l kiszerelésben

Fokozott igénybevételnek, magas páratartalomnak kitett beltéri helyiségek: konyhák, fürdőszobák, folyosók, lakóterek, ahol tisztítható, penészálló felületet kell kialakítani. Különleges receptúrájának köszönhetően nemcsak mosható, hanem dörzsölhető felület kialakítására is alkalmas: 100 különböző szennyeződésnek ellenáll. Penészálló: tartósan meggátolja a nedves, párás helyiségek falfelületeinek penészesedését.
Különböző színárnyalatokban kapható:

 

Falfény 1 és 2.5l kiszerelésben

A Poli-Farbe Platinum falfény vízzel hígítható, selyemfényű lakk beltéri festett falak tartós védelmére, mosható felületek kialakítására. Használatát beltéri, elsősorban diszperziós felfestékkel festett falfelületekre javasoljuk.
A termékkel bevont fal kevéssé hajlamos a porolódásra, vízzel vagy semleges mosószerekkel könnyen tisztítható.

 

Kromofág régi festékek eltávolítására 0.5l kiszerelésben

Alkalmas természetes (olaj) és szintetikus (alkid, akril, poliuretán stb.) kötőanyagbázisú festékek eltávolítására fémről, fáról, kőről és egyéb alapfelületekről, valamint ecsetek kitisztítására.


 

 

Köber:

 

Vízbázisú parkettalakkok0.75 és 4l kiszerelésben

 

 

 

Evrojug:

                          

Az Evrojug teljes árúkínálata. Külső és belső falfestékek, zománcfestékek, lazúrok és lakkok, vakoló anyagok, csempe és sztiropol ragasztók.

 

Kerkol EK-9  5 és 25kg kiszerelésben

A Kerkol EK-9 standard, elsősorban csempe, természetes kövek és terrakotta ragasztásra van előlátva.

 

Kerkol EK-11  5 és 25kg kiszerelésben

A Kerkol EK-11  csempe, természetes kövek és terrakotta ragasztásra van előlátva, külsö belső használatra. Vízszintes és horizontális felületekre egyaránt.

 

Glett VB 25kg kiszerelésben

A Glett VB külső vakoló anyag, külső fafelületek szintezésére.

 

Glett EU 25kg kiszerelésben

A Glett EU belső vakolóanyag, belső falfelületek szintezésére.

 

Styrocol univerzal építkezési ragasztó 25kg kiszerelésben

A Styrocol univerzal egy univerzáls ragasztó. Alkalmas sztiropor, sztirodur ragasztására termoizolációs rendszereknél,továbbá  gipszlapok, csempék és gázbeton ragasztására is. Használható sztiroporhoz használandó háló ragasztására és beborítására.

 

Gipsz villanyszerelőknek 2 kg kiszerelésben

A gipsz használható repedések és egyenetlenségek eltüntetésére belső falfelületeken. Anyaga tiszta és finom.

 

Fugaline csempefugázó 2kg kiszerelésben

A Fugaline vízálló és víztaszító csempefugázó anyag. Fehér színben és az Evrojug színpalettája alapján készül különböző színekben.

 

Uljani razređivač, olajbázisú higítőszer 0.5 és 0.9l kiszerelésben

Olaj bázisú oldószer, alapozó és zománcfestékek higítására. 5-15%-os arányban higítandó a felhordási technikától függően.

 

Emajl  lak 3 u 1 direkt - 3 az 1-ben zománcfesték 0.75l

A 3 u 1 direkt zománcfesték fémre,  gyorsan száradó korróziógátló, alapozó, és zománcfesték. Kitűnő  korróziógátló, jó tapadó és nagy ellenálló képességű.

 

Razređivač za 3>1 emajl - 3az 1-ben zománcfesték higító

Razređivač 3>1 direkt, a  3>1 Emajl zománcfestékek megfelelő arányú higítására való oldószer.

 

Emajl lak profesional - zománcfesték 0.75l kiszerelésben

Az Emajl lak profesional egy univerzális zománcfesték. Alkalmas külső és belső fém és fafelületek festésére és védelmére.

 

Gyorsan száradó ipari alapozó fémre - Industrijska osnovna boja za metal brzosušiva od 0,9l

Gyorsan száradó korróziógátló festék külső fémfelületekre.

 

Festék iskolai táblákra 0.9l kiszerelésben

Iskolai táblák újrafestésére és védelmére szolgáló festék.

 

Magasfényű csónaklakk 0.75l kiszerelésben

Színtelen magasfényű lakk fafelületek védelmére:csónakok, építészeti faanyagok, lambériák, kerti fabútorok...

 

Viaszos lazúr 0.75 és 2.5l kiszerelésben

Az Evrolazúr külső és belső fafelületek védelmére és dekorációjára szolgál: ablakok, ajtók, fa rolók, lambériák, kerítések.

 

Drvofix univerzális faragasztó 100, 200, 500ml és 1l kiszerelésben

A Drvofix egy univerzális faragasztó. Fa és bútoripasrban használják. Két típusa van: Drvofix D1 standard és a vízálló  Drvofix D3.

 

Samott szett(2kg samott por és 1kg üvegvíz)

A samott szett 2kg samott port és 1l üvegvizet tartalmaz. Mindenféle kemény tüzelésú égőtér foltozására(sporhetek, kályhák, kandallók stb.), valamint kémény építésénél a csövek csatlakoztatásánál. 

 

Belső falfesték 1.5, 3, 8 és 25kg kiszerelésben

Az Evropol Classic fehér, beltéri beton, malter és tégla falfelületek festésére és védelmére szolgál. Ekonomikus termék, egyszerű haszálattal, páraáteresztő, kitűnő fedőképességgel. 

Kiskereskedéseknek Vajdaság területén, nagyobbmennyiségű árút saját jármúvel kiszállítunk.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.