Subotica

024 523280
Fasadne boje

Fasadne boje

Proizvodi postojanih boja i izuzetnog kvaliteta, sa odličnom otpornošću na vremenske prilike. Može da se tonira i prema ton-kartama Poli-Farbe, NCS, RAL, KOLORBOX FASADNE ton karte. Premaz je mat, trajan, estetski, dobro propušta paru i vazduh. Služi za premazivanje fasada objekata i drugih zidnih površina eksterijera.

 

Kako odabrati fasadnu boju? Da li treba da kupimo Arkil, silikon ili silikatnu boju?

 

Akrilna fasadna boja

Sama fasadna boja je vodeno-disperzijska akrilna boja. Otporan na vremenske uslove (kiša, promena temperature, vetar). Ove boje su perive i takođe imaju dobru paropropusnost . Najčešće se koriste na ravnoj površini . Boja akrilnih boja je obično jaka i postojana.

 

 

Silikonska fasadna boja

On sadrži akrilne disperzije i silikonske smole disperziju . Visoko otporan (otporniji od akrilne boje), periv, otporan na prljavštinu i može se nanositi na bilo koju površinu. Beton, gips na mineralnoj bazi ili materijal za toplotnu obradu. Akril pruža stabilnost i optimalnu propusnost . Zbog silikonske disperzije, boja takođe postaje otporna na vodu. Silikonske boje su veoma popularne uglavnom zbog postojanosti boja i različitih tekstura.

 

 

Silikatna fasadna boja

 

Boja za svilu nastaje kombinacijom sintetičke smole i vodenog stakla kalijuma . Silikatna boja može biti dvodelna kada se dva materijala moraju pomešati pre upotrebe ili može biti komponenta koja pored kalijumovog stakla sadrži i polimere. Silikatna fasadna boja ima dobru paropropusnost i trajna je.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.