Subotica

024 523280
Pozadine, ivičnjaci

Pozadine, ivičnjaci

MOŽEMO KORISTITI RAZNE STVARI ZA DEKORACIJU I OBNOVU KUĆE I KANCELARIJE.

 

Vrste tapeta:

Vlies tapete - vlies tapete su najpopularnija vrsta tapeta poslednjih godina. Napravljene su od modernih materijala, koje nam omogućavaju da lepak odmah nanesemo na zid, tako da se tapete suvo postavljaju na površinu zida i ne mora se čekati da se smoče. Vlies tapete se mogu potpuno odlepiti od zida kada se uklanjaju.

Dimenzionalno su stabilni, imaju visok stepen propusnosti vazduha i vodene pare, zadržavaju boju i lako se čiste. U vlažnoj sobi mogu se koristiti vlies tapete, ali prilikom lepljenja, zid mora biti suv.

Vinil tapete - Vinil tapete se obično relativno lako čiste i dugo traju, njime se mogu ukrasiti kuhinje, trpezarije i kupatila. Vinil tapete su takođe odlične za skrivanje pukotina i neravnina u osnovi. Za nanošenje vinil tapeta preporučujemo vam da koristite lepak koji se koristi za lepljenje teških tapeta. Lepak treba naneti na pozadinu.

Papirne tapete - Papirne tapete su obično jeftinije od vlies ili vinil tapeta. Prednost je što se bolje drže na površinama na kojima teže tapete mogu stvarati probleme. Papirne tapeta se nakon nanošenja lepka može lagano uviti, to treba uzeti u obzir tokom lepljenja tapeta. Lepak treba naneti na tapete, a zatim sačekati nekoliko minuta dok se dovoljno ne navlaži. Ne preporučuje se za vlažno okruženje i ispucale zidove. Ponekad se mogu obrisati vlažnom krpom, ali nikako ih ne smete prati.

Foto tapeta – Foto tapete se mogu lepiti na zid, vrata ili drugu površinu, mogu se naći u različitim veličinama. Postoje i dečije foto tapete, koje vrtiće čine lepšim i prijatnijim. Pozadina od 8 delova plakata može ispuniti ceo zid, dok jednodelna odgovara veličini veće slike, a dvodelne i četvorodelne se mogu naneti na manju površinu.

Samoljepljive tapete - Uglavnom imitiraju različite površine poput drveta ili mermera. Ali i dalje su popularne uglavnom zbog jednostavne primene i čišćenja.Mogu se zalepiti na bilo koju glatku ili suvu površinu, npr. staklo, plastika, laminat, lakirano drvo, lim, itd.

Tapete od prirodnog materijala - Tečne tapete na bazi pamuka i celuloze, koje se koriste ne samo za dekoraciju, već i za zvučnu i toplotnu izolaciju. U stanju su da sakriju pukotine na zidu, plafonu.

Tapete koje se mogu bojiti piljevinom omogućavaju vam da prebojite površinu zida u bilo kojoj boji. Zanimljivi obrasci na tapetama učiniće vaše zidove živopisnijim.

 

Zidne nalepnice

Primena samolepljive zidne tetovaže je vrlo jednostavna, možete birati između mnogo boja, veličina i uzoraka.

 

Bordura

Dekorativna traka se obično graniči sa granicom dve različite površine, stvara prelaz ili naglašava razliku između dve površine, dve boje ili dva uzorka.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.