Szabadka

024 523280
Homlokzatfestékek

Homlokzatfestékek

Vízzel hígítható homlokzatfesték Kiváló minőségű, bevonata matt, tartós, jó pára- és légáteresztő. A POLI-FARBE, KOLORBOX, NCS, RAL, COLOUR HARMONY színkártyák alapján színezhető

Hogyan válasszunk homlokzatfestéket? Arkil, szilikonos vagy szilikát festéket vásároljunk?

 

Akril homlokzatfesték

Maga a homlokzatfesték víz diszperziós akril festék. Ellenáll az időjárás viszontagságainak (eső, hőmérséklet változás, szél). Ezek a festékek moshatóak és jó a páraáteresztő képességük is. Legtöbbször egyenletes felületre használják őket. Az akril festékek színe általában erőteljes és tartós. 

 

Szilikon homlokzatfesték

Akril diszperziót és szilikongyanta diszperziót tartalmaz. Nagyon ellenálló (ellenállóbb, mint az akril festék), mosható, ellenáll a szennyeződésnek és bármilyen felületre felvihető. Beton, ásványi alapú vakolat vagy hőszegetelő anyag. Az akril stabilitást és optimális áteresztőképességet biztosít. A szilikon diszperzió miatt a vízzel szemben is ellenállóvá válik a festék. A szilikon festékek nagyon közkedveltek főleg a színek tartósságának és a különféle struktúráknak köszönhetően. 

 

Szilikátos homlokzatfesték

A szilkát festék szintetikus gyanta és kálium-vízüveg kombinációjával jön létre. A szilikát festék lehet két részes, amikor hsználat előtt össze kell kevernünk a két anyagot, vagy egy komponensű, amely a kálium-vízüvegen kívül polimereket is tartalmaz. A szilikát homlokzatfesték jó páraáteresztő képességgel rendelkezik és időtálló

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.