Szabadka

024 523280
Tapéták, bordűrök

Tapéták, bordűrök

OTTHONUNK, IRODÁNK DISZITÉSÉRE ,FELÚJITÁSÁRA KÜLÖNBFÉLE DOLGOKAT HASZNÁLHATUNK.


 

Tapéta fajták:

  • Vlies tapéta - Vlies tapéta az elmúlt évek legkedveltebb tapétafajtája. Modern alapanyagból készül, ez lehetővé teszi, hogy egyből a falra vigyük fel a ragasztót, így a tapétát szárazon helyezzük a falfelületre, és az átnedvesedésre sem kell várni.A vlies tapétát eltávolításkor maradéktalanul le lehet húzni a falról. Mérettartó, nagyfokú levegő és vízpára átbocsátóképesség jellemzi, színtartó és jól tisztítható. Vlies tapétát nyirkos helyiségben is alkalmazhat, a felragasztáskor azonban a falnak száraznak kell lennie.

  • Vlies tapétaVinil tapéta - Vinyl tapeta általában viszonylag könnyen tisztítható és tartós, konyháját, étkezőjét és fürdőszobáját is díszítheti vele. Vinyl tapéta az alap repedéseinek és egyenetlenségeinek elrejtésére is kiválóan alkalmas. A vinyl tapéta felhelyezéséhez ajánljuk, hogy nehéz tapéták felragasztásához használt ragasztót használjon. A ragasztót vigye fel a tapétára.

  • Papír tapéta - Papír tapéta általában olcsóbb, mint a vlies vagy vinyl tapéta.Előnye,hogy jobban tartja magát olyan felületeken, ahol a nehezebb tapétával problémánk akadhat. A papír tapéta a ragasztó felkenése után kissé összeugorhat, így ezzel a tapétázás során számolni kell. A ragasztót fel kel vinni a tapétára, majd várni kell néhány percet, míg kellőképpen át nem nedvesedik.Nem ajánlott nyirkos környezetbe és repedezett falra. Néha le lehet törölni nedves ronggyal, de semmiképpen sem szabad lemosni.

  • Poszter tapéta - Falra, ajtóra vagy más felületre ragasztható poszter tapéták különböző méretekben léteznek.Gyerek posztertapéták is vannak, melyek szebbé és barátságosabbá varázsolják a gyerekszobát. A 8 részes poszter tapéta az egész falat kitöltheti, míg az 1 részes egy nagyobb kép méretének felel meg.A 2,4 részesek kisebb felületre alkalmazhatóak.

  • Öntapadós tapéta - többnyire különböző felületeket imitál, mint fa vagy márvány. Ám elsősorban mégis könnyű felhelyezése, tisztítása miatt közkedvelt.Bármilyen sima, száraz felületre felragasztható, pl. üvegre, műanyagra, laminált felületre, lakozott fára, bádogra stb. .

  • Természetes anyagból készült tapéta - Pamuk és cellulóz alapanyagú folyékony tapéta,mely dekoráláson kivül hang-hő szigetelésre is szolgál.Képes elrejteni a repedéseket a falon,plafonon.Szinte minden felületen alkalmazható,porszivózással tisztán tartható.Féldiszperziós festékkel átfesthető.

  • Fűrészporos-festhető tapéta - lehetőséget nyújt a falfelület bármilyen színre történő átfestésére. A tapétákon található érdekes minták élénkebbé varázsolják majd falait.

 

Falmatrica

Az öntapadós faltetoválás felragasztása nagyon egyszerű, számos szín, méret és minta közül választhatunk.

 

Bordűr és dekorcsik

A dekorcsík legtöbbször két különböző felület határát szegélyezi, megteremti az átmenetet, vagy hangsúlyozza a különbséget két felület, két szín vagy 2 minta között.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.